Ring til os på: 40 82 49 39

Totalløsninger inden for el-faget og mange års erfaring

Kontakt os på tlf. 40 82 49 39

Kruså El Service er en ældre virksomheden som siden 2004 er ejet og drevet af Norman Rudbeck

Med mere end 10 års erfaring inden for faget, samt altid opdateret med de nyeste teknologier, værktøjer og viden, kan vi tilbyde vores kunder en optimal løsning i forbindelse med alt el-arbejde med vægt på økonomi og kvalitet.

Kundekreds

Vores kundekreds er alsidig og omfatter virksomheden inden for industrien, landbruget, kontorer samt detailhandlen,
boligselskaber, den offentlige sektor samt private husstande. Geografisk dækker vi hele Sønderjylland, men vi kører gerne længere hvis opgaven kræver det.

Kruså El Service er en mindre virksomhed. Vi har ingen skiftende medarbejdere, store administrationsomkostninger eller dyre annonceudgifter. Dette kommer vores kunder til gode gennem fornuftige priser, høj og ensartet kvalitet, stabilitet samt stor fleksibilitet.

Kontakt os

Så hvis De søger en elektriker med ovenstående kvaliteter, så kontakt os i dag for mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

 

Relevante søgeord for Norman El: elektriker Gråsten | elektriker Sønderborg | elektriker Rødekro | elektriker Haderslev | elektriker Vojens | elektriker Kruså

2 months ago

Kruså El-Service

ØV ØV ØV😡
Så har der været tyveknægte på spil på Lyreskovstien, der er fjernet bord og bænkeplanker fra bord/bænkesættet sponsoreret af Fleggaard Holding A/S og placeret ved Tøndervejs parkeringsplads☹️
Der er da bare for træls😡
... See moreSee less

Load more